Hammer-Godt

En bog-blog om min spirituelle rejse

Fotogalleriet

Fotografering har været min store interesse, siden jeg var helt ung.
Jeg voksede op lige ved skoven, og naturen blev derfor både min inspiration – og min fotografiske legeplads.
Min fars mor var uddannet fotograf, og min far – som naturelsker var derfor min bedste vejleder, støtte – og kritiker gennem mange år. Han lærte mig at fornemme lyset, at vælge ISO og blænden, at ‘skære motivet’ og ikke mindst at stille skarpt. Han inspirerede mig til at finde motivet, gå et skridt tilbage og få lidt bladfang med som ramme om billedet og i det hele taget at vælge motivet og få lyset ind fra den bedste side.

Det var først mange år – og flere kameraer senere, at jeg kom på kursus. Det blev til 4 ugekurser på højskole – med et stort udbytte og rigtig megen glæde. Sidenhen har jeg udstillet – og udstillet på censurerede udstillinger – og leveret billeder til Als kalenderen – nu på 10. år – produceret af Langenberg Grafisk A/S i Sønderborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.