Hammer-Godt

En bog-blog om min spirituelle rejse

Anmeldelse Christa Conradsen

Crista Conradsen, boganmelder hos Kunstavisen

Inga Louise Selmer Hammer har skrevet en meget fin lille bog. Hun udtrykker sig på en sikker og stram skrivestil, ingen svinkeærinder, ingen omveje – ret kontant og ligeud. Det giver bogen en stor troværdighed. Som jeg forstår det, er det ikke hendes anliggende at skrive et episk værk om kærlighed, men at fortælle, hvordan spiritualiteten har hjulpet hende med at finde vej igennem sit noget specielle livsforløb.

Den målrettede skrivestil skjuler dog ikke den rørende historie, der ligger bag hendes livs kærlighed, og de følelser, hun må have haft. Sit livs kærlighed har hun troet på eller følt det som sådant – og så kommer afsløringen, som må have været et ordentligt ”stormstød”.

Det er en fin måde, tingene bliver løst på til sidst, også fra den anden kvindes side.

Det er faktisk eksemplarisk – sådan burde man takle mange problemer, men det kræver også en stor portion personligt mod.

Hvad spiritualiteten angår og den måde, hun kom ind i den på og har erfaret den, virker ret autentisk. Som anmelder af bogen må jeg dog tilføje, at jeg ikke er på bølgelængde med denne form for åndelighed, men jeg respekterer den hos andre. Og hendes bog kunne sikkert hjælpe en del mennesker, der søger efter meningen eller sandheden i livet, med at finde en vej: bogen er ingen fiktion, den er beretning om et virkelig oplevet liv.

Den kan anbefales!

Christa Conradsen